Over mij, maar dan net iets anders

Meet the maker

Dit is de eerste blog die ik schrijf OOIT!! best wel spannend eigenlijk en ook wel moeilijk. Na lang na gedacht te hebben waar deze blog over moet gaan heb ik eindelijk een onderwerp kunnen bedenken. Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vinden!! Veel lees plezier!!

In deze blog ga ik jullie wat dingen over mij zelf vertellen die niet met bloemen te maken hebben.
Zo leren jullie me ook van een andere kant kennen.
Zoals jullie inmiddels wel weten is mijn naam Bente, ik woon nog lekker thuis bij mijn lieve ouders Frank en Yvette, mijn hond Maja en 2 cavia’s genaamd Appel&Moes.
Mijn ouders ben ik heel erg dankbaar ze doen zo veel voor mij!!
Ik heb ook nog een broer zijn naam is Lars, maar hij woont al op zichzelf.
Lars en ik hebben een echte broer en zus relatie. Dus altijd als we elkaar zien zijn we elkaar een beetje aan het plagen en pesten, maar wel altijd met een lach, gelukkig. Dat is wel eens anders geweest…
Verder zit ik nog op school maarja dat heeft ook met bloem te maken, dus daar ga ik nu niet te ver op in.

Ik vind het ook altijd leuk om met vrienden af te spreken. Meestal gaan we dan klimmen. Klimmen doe ik ook als sport. Meestal train ik 2 dagen in de week en dan nog met wat vrienden wat vrij klimmen. De klimhal is echt een tweede huis. Iedereen is welkom, dus misschien zie ik jou ook wel eens?
Ook is het leuk om te gaan skeeleren of lekker naar de film te gaan, daar zeg ik geen nee tegen!!

Om nieuwe mensen te leren kennen is ook super leuk! Vroeger vond ik het altijd lastig en vond ik er niks aan. Maar nu zijn we een aantal jaren verder en sta ik er veel meer open voor. Gelukkig maar want het maakt het een stuk makkelijker.

Laatst mocht ik ook figureren in Brugklas, mega speciaal was dat!! Daar heb ik ook weer veel nieuwe en hele lieve mensen leren kennen. Zeker een aanrader om eens te doen!

Oja en wat misschien ook leuk is om te vertellen is dat een van mijn grootste dromen nog moet uitkomen.
Dat is zwemmen met orka’s. Dit wil ik al van kleins af aan. Het zijn namelijk ook mijn lievelings dieren. Maar wel met orka’s zwemmen in het wild waar ze lekker vrij en zich zelf kunnen zijn.

Ook vind ik het mega leuk om te vloggen maar daar ga ik jullie binnen kort meer over vertellen! Spannend!!

Nou ik denk dat jullie weer iets meer over mij te weten zijn gekomen.
Hoe vonden jullie de eerste blog?

Veel liefs Uniek van Bente