Bente van Meurs is het creatieve gezicht achter de bloemsierkunst producten in deze webshop. Vol passie maakt zij de mooiste creaties.

Bente van Meurs

Meet the maker

Butterflies, flowers and chocolat

Meer over mij

Hey hallo, wat leuk dat je op mijn website bent! En dat je meer over mij wil weten!

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Bente van Meurs geboren in 2002 en ik woon in Limburg in het dorpje Bocholtz.

Het diploma van de bloem, groen en styling opleiding is binnen, ik ben nog verder aan het studeren in dit prachtige bloemen vak. Ook heb ik al verschillende masterclasses gevolgd bij Hanneke Frankema en mogen helpen bij verschillende bloemenevenementen.

Mijn grootste passie is bloemcreaties maken. Je kunt bij mij terecht voor bruidswerk, rouwwerk, frames en/of creaties om in huis te zetten. Daarnaast geef ik ook workshops. Ik werk vooral met droogbloemen, maar voor verse bloemen kunt je ook bij mij terecht (mits voorradig). Heb je misschien een eigen ondergrond, een foto van wat je wil hebben of andere vragen laat het me dan vooral even weten.

Waarom Uniek van Bente? Ik vind het super leuk om mijn kennis en creaties met andere te delen. Ik probeer me altijd te ontwikkelen en om UNIEK te blijven. Dus als je een Unieke creatie wil ben je hier aan het goede adres.

Bente van Meurs is het creatieve gezicht achter de bloemsierkunst producten in deze webshop. Vol passie maakt zij de mooiste creaties.

Butterflies, flowers and chocolat

Meer over mij

Hey hallo, wat leuk dat je op mijn website bent! En dat je meer over mij wil weten!

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Bente van Meurs geboren in 2002 en ik woon in Limburg in het dorpje Bocholtz.

Het diploma van de bloem, groen en styling opleiding is binnen, ik ben nog verder aan het studeren in dit prachtige bloemen vak. Ook heb ik al verschillende masterclasses gevolgd bij Hanneke Frankema en mogen helpen bij verschillende bloemenevenementen.

Mijn grootste passie is bloemcreaties maken. U kunt bij mij terecht voor bruidswerk, rouwwerk, frames en/of creaties om in huis te zetten. Daarnaast geef ik ook workshops. Ik werk vooral met droogbloemen, maar voor verse bloemen kunt u ook bij mij terecht (mits voorradig). Heeft u misschien een eigen ondergrond, een foto van wat u wil hebben of andere vragen laat het me dan vooral even weten.

Waarom Uniek van Bente? Ik vind het super leuk om mijn kennis en creaties met andere te delen. Ik probeer me altijd te ontwikkelen en om UNIEK te blijven. Dus als u een Unieke creatie wilt bent u hier aan het goede adres.

Bente van Meurs

Meet the maker

Bente van Meurs is het creatieve gezicht achter de bloemsierkunst producten in deze webshop. Vol passie maakt zij de mooiste creaties.

Butterflies, flowers and chocolat

Meer over mij

Hey hallo, wat leuk dat je op mijn website bent! En dat je meer over mij wil weten!

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Bente van Meurs geboren in 2002 en ik woon in Limburg in het dorpje Bocholtz.

Het diploma van de bloem, groen en styling opleiding is binnen, ik ben nog verder aan het studeren in dit prachtige bloemen vak. Ook heb ik al verschillende masterclasses gevolgd bij Hanneke Frankema en mogen helpen bij verschillende bloemenevenementen.

Mijn grootste passie is bloemcreaties maken. U kunt bij mij terecht voor bruidswerk, rouwwerk, frames en/of creaties om in huis te zetten. Daarnaast geef ik ook workshops. Ik werk vooral met droogbloemen, maar voor verse bloemen kunt u ook bij mij terecht (mits voorradig). Heeft u misschien een eigen ondergrond, een foto van wat u wil hebben of andere vragen laat het me dan vooral even weten.

Waarom Uniek van Bente? Ik vind het super leuk om mijn kennis en creaties met andere te delen. Ik probeer me altijd te ontwikkelen en om UNIEK te blijven. Dus als u een Unieke creatie wilt bent u hier aan het goede adres.

And some more...

Fun facts

01.

Naast bloemcreaties maken is er nog een andere grote passie en dat is klimmen.

02.

Vroeger wilde ik in de zorg werken maar na een stage in de bloemenbranche is het stuur totaal de andere kant opgegaan.

03.

De vlinder die je terug ziet komen staat voor ‘vrijheid’ en dat is precies waar bloemsierkunst om gaat.

And some more...

Fun facts

01.

Naast bloemcreaties maken is er nog een andere grote passie en dat is klimmen.

02.

Vroeger wilde ik in de zorg werken maar na een stage in de bloemenbranche is het stuur totaal de andere kant opgegaan.

03.

De vlinder die je terug ziet komen staat voor ‘vrijheid’ en dat is precies waar bloemsierkunst om gaat.